Ние имаме богат опит с намирането на фирми и събирането на оферти за всякакъв тип обновления по етажната собственост. Работим с едни от най-добрите фирми в Пловдив, за да можем да осигурим, качеството от което имате нужда. Съвместната работа с тях ни дава възможност да Ви насочим да вземете правилното решение, което е най-добре за Вас. Ние работим с фирми за: дограма, ВиК, железар, стъклар, електро техник и др.

Ние създадохме фирма „Ариете Сървиз“ ЕООД част от нашето голямо семейство „Ариете Хоум“ ЕООД, която предлага техническа поддръжка в етажната собственост. Услугата, която предлагаме е създадена, за да можем да отговорим на време при някакъв проблем и нередност в етажната собственост. Нашите техници, поддържат всички системи свързани с етажната собственост, без асансьора. Контрол на достъпа, домофонни системи, стълбищно осветление, съдействие при течове, както в общите чаасти, така и в апартаментите, съдействие с термо камера и др., са грижа на нашият технически отдел. Електрическите крушки, ключовете за осветление, са за сметка на домоуправителя.

„Ариете Сървиз“ ЕООД предлага сигурност и спокойствие на нашите клиенти.

УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

Изготвяне на домова книга на етажната собственост два варианта, на хартиен носител и електронен вариант. Събиране на месечни такси. Плащане на всички текущи разходи на етажната собственост (ток за асансьор, такса асансьор, ток стълбище, почистване). Изготвяне на правилник на вътрешен ред. Месечни отчети за приходи и разходи. Създаване на фонд „Ремонт“. Представляване на етажната собственост пред всички институции. Консултация с адвокат при проблеми между съседи. При проблеми и вземане на решения от етажната собственост, свикване на общи събрания. Годишно общо събрание за формиране на годишен бюджет и всички други услуги, които са описани в Закона за управление на етажната собственост (ЗУЕС).

Професионален домоуправител в Пловдив

OФИС КИЧУК 0883761333
OФИС ТРАКИЯ 089 362 5255

АДРЕС КИЧУК МАКЕДОНИЯ 107 ОАЗИС 4

АДРЕС ТРАКИЯ ГРИГОР БОЖКОВ 6 ОАЗИС 7

Фирмата предлага професионално почистване на етажна собственост, апартаменти и офиси. Почистването се извършва от фирма „Ариете Клийнинг“ ЕООД, която част от „Ариете Хоум“ ЕООД. Ние затворихме цикъла, за да можем да имаме пряк контрол върху качеството на предлаганата от нас услуга. На нашите клиенти предлагаме почистване с професионални почистващи препарати, които отговарят на типа настилка в обекта. За да предложим на нашите клиенти хигиена и дезинфекция, фирмата предлага и почистване на общите части с препарати съдържащи биоцид в тях срещу COVID-19, като гарантираме свеж аромат и пълна дезинфекция.

Ние гарантираме качество и хигиена, която може да задоволи и най-взискателния клиент.

Това е нова услуга, която ние предлагаме, за да може всеки наш клиент да може да вижда, как са разходвани приходите на етажната собственост. Този софтуер дава пълна прозрачност на всеки един живущ от етажната собственост да следи работата на домоуправителя. Системата дава възможност да се подава сигнал за всякакъв вид нередност или технически проблем, директно на платформата на софтуера 24 часа/7 дни в седмицата. Информацията в реално време се подава директно в офиса, служителя обработва сигнала и веднага подава информацията на техническият отдел. Всеки един живущ има индивидуален код, с който може да извърши плащане и през EasyPay, ePay, банков път и в офис на фирмата. За по-голямо удобство, ние предлагаме и плащане директно от нашата платформа, без да се налага да излизате от вас. Фирмата предлага и касиер на място в обекта, при желание на клиента.

КАКВО КАЗВАТ ДРУГИТЕ ЗА НАС

Много професионално отношение. Всички ремонти извършени от тяхни фирми бяха без забележки. Упехи!

– Валентин Петков

Нашият блок сме изключително доволни от професионалното отношение и обслужване. Препоръчваме тази фирма горещо на всички.

– Милена Бохозян

 

ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ ДОМ, ТАКАВА, КАКВАТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ

Винаги основната ни цел е била да бъдем прозрачни с нашите клиенти, да получават бърз и точен отговор в запитванията си. Коректността е закон, който неимоверно спазваме, а компромиси в работата ни не се допускат. Споделянето на опит с нашите клиенти винаги създава най-правилното решение в разрешаването на въпроси свързани с процеса на работа.

 

АРИЕТЕ ХОУМ ЕООД

Вашият професионален домоуправител

 

Contact
ИМАТЕ ВЪПРОСИ ИЛИ ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ?

Контакти

OФИС КИЧУК 0883761333
OФИС ТРАКИЯ 089 362 5255

Обадете се!

АДРЕС КИЧУК МАКЕДОНИЯ 107 ОАЗИС 4 АДРЕС ТРАКИЯ ГРИГОР БОЖКОВ 6 ОАЗИС 7

Пишете ни

OFFICE@ARIETEHOME.BG

Професионален домоуправител в Пловдив

Contact