Професионалният домоуправител !

Работно време : Понеделник-Петък (09.00 - 18:00)

mobile-icon
Обадете се!
ЖК Тракия089 362 5255
             Кичук Париж 0883 761 333
addres-iconНАМЕРЕТЕ НИ !гр. Пловдив, бул."Македония"№107
mobile-iconПИШЕТЕ НИ !office@arietehome.bg

Услуги

Професионално управление на сгради

Изготвяне на домова книга на етажната собственост два варианта, на хартиен носител и електронен вариант. Събиране на месечни такси. Плащане на всички текущи разходи на етажната собственост (ток за асансьор, такса асансьор, ток стълбище, почистване). Изготвяне на правилник на вътрешен ред. Месечни отчети за приходи и разходи. Създаване на фонд „Ремонт“. Представляване на етажната собственост пред всички институции. Консултация с адвокат при проблеми между съседи. При проблеми и вземане на решения от етажната собственост, свикване на общи събрания. Годишно общо събрание за формиране на годишен бюджет и всички други услуги, които са описани в Закона за управление на етажната собственост (ЗУЕС).

Професионална техническа поддръжка

Услугата, която предлагаме е създадена, за да можем да отговорим на време при някакъв проблем и нередност в етажната собственост. Нашите техници, поддържат всички системи свързани с етажната собственост, без асансьора. Контрол на достъпа, домофонни системи, стълбищно осветление и др., са грижа на нашият технически отдел. Електрическите крушки, ключовете за осветление, са за сметка на домоуправителя. Всички наши клиенти ползват 20% отстъпка за всички нови изграждания (домофони, контролиран достъп, сензорно осветление, GSM комуникатор за асансьор и др.).

Работа с фирми за изграждане и поддръжка на ЕС

Ние имаме богат опит с намирането на фирми и събирането на оферти за всякакъв тип обновления по етажната собственост. Работим с едни от най-добрите фирми в Пловдив, за да можем да осигурим, качеството от което имате нужда. Съвместната работа с тях ни дава възможност да Ви насочим да вземете правилното решение, което е най-добре за Вас. Ние работим с фирми за: дограма, ВиК, железар, стъклар, електро техник и др.

Професионално почистване

Фирмата предлага професионално почистване на етажна собственост, апартаменти, къщи, складове, производствени сгради и др. Почистването се извършва с най-добрата техника и препарати познати на пазара днес. Предлагаме и самостоятелно почистване на апартаменти по желание на клиента (основно почистване, пране на дивани, почистване на прозорци, почистване след ремонт и др.)

Професионален софтуер за контрол на средствата

Това е нова услуга, която ние предлагаме, за да може всеки наш клиент да може да вижда, как са разходвани приходите на етажната собственост. Този софтуер дава пълна прозрачност на всеки един живущ от етажната собственост да следи работата на домоуправителя. Системата дава възможност да се подава сигнал за всякакъв вид нередност или технически проблем, директно на платформата на софтуера. Информацията в реално време се подава директно в офиса, служителя обработва сигнала и веднага подава информацията на техническият отдел. Всеки един живущ има индивидуален код, с който може да извърши плащане и през EasyPay, за по-голямо удобство.